Koffie met zakenmoeders

Bij Koffie met Zakenmoeders willen we het originele concept van een netwerkborrel een twist geven! Netwerken is namelijk ontzettend tof en kan heel lucratief zijn voor je bedrijf, maar hierbij kun je wel het gevoel hebben dat je ”gedwongen bent” om zaken te doen met elkaar.  Juist dat gevoel willen wij voorkomen. We vinden het nog veel belangrijker dat je je op je gemak voelt en met een goed gevoel naar huis gaat. Ontstaan er dan eventueel contacten, dan is dat mooi meegenomen voor je bedrijf!

We willen laten je laten inzien waar je jezelf misschien tegenhoud, je waardevol advies geven, kunnen je een spiegel voorhouden en weten soms gewoon precies wat je bedoelt als je vertelt over je gezin en je ondernemerschap.

Inspiratie tijdens de koffie

Na koffie met Zakenmoeders, ben je geïnspireerd, heb je nieuwe inzichten opgedaan en voel je de energie! Energie die zorgt dat je weer bent opgeladen als moeder én als onderneemster. Ondernemen doe je niet alleen, ook al vind je zelf dat je het alleen moet doen en omdat je het lastig vindt om hulp te vragen. Ondernemen doe je samen. Samen met andere Zakenmoeders!

Wil  jij:

  • andere zakenmoeders ontmoeten
  • even stoom afblazen als moeder
  • met nieuwe energie naar huis gaan
  • tips krijgen over je onderneming of gewoon lekker sparren over je bedrijf

Dan is koffie met zakenmoeders absoluut iets voor jou!

Datum koffie met zakenmoeders:

De eerste editie van koffie met zakenmoeders staat gepland op dinsdag 21 mei in Rotterdam bij Lot en Daan!

Hoe zal de dag eruit zien?

Voor 39.95,-  inclusief btw, krijg je een ochtendvullend programma met:

  • Een heerlijke kop koffie óf thee en iets lekkers
  • Ontmoet je op een ongedwongen kleinschalige manier andere zakenmoeders
  • Een tweetal lezingen die ten goede komen van je onderneming en jij als moeder
  • De kans om ideeën op te doen, je netwerk te vergroten en advies te vragen

Aanmelden?

We zouden het supertof vinden als je aansluit bij koffie met zakenmoeders. Wil jij jezelf aanmelden, graag meer informatie, of zou je het tof vinden om een keer te spreken op een koffie met zakenmoeders? Stuur dan een mailtje naar contact@zakenmoeders.nl. We nemen  zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere details.