Wie zijn wij

Wie is Jeanine?

Hoi! Mijn naam is Jeanine en ik ben mama van 3 schurken (1,6&8), daarnaast hossel ik mijn geld bij elkaar als ondernemer in de zorg en als tekstschrijver. Daarnaast blog ik ook nog zo nu en dan op www.strijkenissuf.nl. Een druk bestaan waarbij ik mezelf regelmatig afvraag hoe ik in godsnaam al die ballen in de lucht moet houden. Dat vragen jullie zakenmoeders je vast ook wel eens af. 😉

Wie is Willemijn?

Eigenaar Health & Co regio Brabant (healthenco.nl) Hi! Ik ben Willemijn, niet getrouwd, moeder van 2 fantastische jongens. Na jarenlang gestruggle met mijn voeding, diëten en mindset ben ik gaan leren hoe het nou écht zit. Nu coach ik met mijn bedrijf Health&Co mensen naar een gezonder eet en leefpatroon. Want én lekker eten én aan je (lichamelijke) doelen werken gaan heel goed samen. 
Daarnaast ben ik juf in het speciaal onderwijs, ben ik een crossfitgekkie en eet ik een pot pindakaas per week leeg. 

Waarom zakenmoeders? 

Dankzij onze gezamenlijke liefde voor vakantie (Italië), eten en ondernemen hebben we heel wat te bespreken, zo klaagden we ook regelmatig over hoe druk het soms wel niet is om dit allemaal in balans te houden. Zo ontstond zakenmoeders! 

‘Omdat moeders ook werken’. Opgericht omdat we als ondernemende moeder merken dat we vaak nog tegen vooroordelen aanlopen of dingen die niet duidelijk zijn. Dit is de snelst groeiende groep ondernemers, en wij maken er deel van uit. Hoe gaaf is dat?! Dus samen banen we de weg vrij voor andere ondernemende moeders. We maken het elkaar wat makkelijker! Want jij als Zakenmoeder weet al waar je voor staat, je hebt een visie en een doel. Je omarmt je dit en wilt er voor gáán! Met juiste en inspirerende mensen om je heen kom je tot nieuwe inzichten die je kunt gebruiken voor je business. Dat doen Zakenmoeders!