Blog

Welcome to my blog

Ondernemen

Win een kaartje voor koffie met zakenmoeders!

Lieve zakenmoeders,

Zoals jullie misschien al weten weten organiseren we 21 mei de eerste editie van ‘koffie met zakenmoeders’! Dat vinden we super spannend maar vooral heel erg tof. We hebben al wat toffe aanmeldingen ontvangen.  Mocht je ook graag willen komen, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook omdat we geloven dat we met een select groepje ondernemers het meeste te bieden hebben om jou en je onderneming verder te helpen groeien op het gebied van balans in je privéleven, maar ook  in je business.

Win een ticket voor koffie met zakenmoeders op 21 mei

Wil jij er ook bij zijn? Dat lijkt ons super tof! We hebben goed nieuws want je kunt nu ook een kaartje winnen, en dat is niet zomaar iets want naast koffie en de gelegenheid om andere zakenmoeders te ontmoeten, staan je ook een tweetal super toffe masterclasses te wachten van De Creatieve Marketeer en Your New Today, 

Wat moet je doen?

Laat je zelf horen en zien! Vertel onder het bericht op Facebook en of Instagram over jezelf en je onderneming en tag je collega zakenmoeders op Facebook zodat zij ook kans maken om bij dit toffe en inspirerende event te zijn.  Uit alle reacties zullen wij een winnaar kiezen middels een loting op 12 mei dus houd onze socials goed in de gaten! Daarnaast krijgt de winnaar een persoonlijke mail van ons.

Succes allemaal! 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *